Teklif Verin veya Teklifler Alın!

Beğendiğiniz ilanlara uygun teklifler verebilir veya yayınladığınız ilanlar için onlarca teklif alabilirsiniz.

MESAJ AT TEKLİF VER
BU İLANIN SÜRESİ DOLMUŞTUR

ANASON (Organik 2020 üretimi)

İlan No: 1361917

İlan no: 1361917
İlan Tarihi: 1 November 2020
Satış Tipi: Perakende
Lokasyon: Tefenni - Burdur/Türkiye
Fiyat(Kg Başına): 20.00 ₺
Kimden: Üretici
Teslim Tarihi: Hemen
Teslim Şekli: Kargo
Kargo Ücreti: Alıcıya Ait
Satış Şekli: Parçalı Satışa Uygun
Min. Satış Miktarı: 1.00 Kg

40 yılı aşkın süredir Anason üreticisiyiz. Ürünlerimiz 2020 üretimidir. Satış fiyatını mümkün olduğu kadar uygun tutmamızın sebebi ürünleri tamamen kendimiz üretmemizdir.

ANASON HAKKINDA:

ANASON ÇAYININ FAYDALARI NELERDİR?

  • Anason çayının emziren anneler için süt arttırıcı ve bebekler için gaz çıkarmayı sağlayan özelliği vardır.
  • Ağrı kesici özelliği ile bilinir.
  • Özellikle kusma ishal gibi gastrointestinal sıkıntıları gidermede kullanılır.
  • İçerisinde bulunan magnezyum, potasyum, çinko gibi birçok mineral içeriğiyle vücut bağışıklığını güçlendirir.
  • En önemli özelliklerinden biride sakinleştirici ve yatıştırıcı etkisiyle sinir ve stres seviyesini düzenler.
  • Kas ve eklem ağrılarını gidermede kullanılabilir.
  • Hazımsızlık problemlerine iyi geldiği söylenebilir.

ANASON ÇAYI ZAYIFLATIR MI?

Anason çayının en çok merak edilen özelliklerinden biri de anason çayı zayıflatır mı? Bu sorunun cevabı anason içeriğinde bulunan Omega 3 yağı tokluk hissi verdiği için daha az yemenizi sağlayabilir bunun yanında yağ yakıcı özelliğiyle de zayıflamayı hızlandırdığı söylenebilir. Tabii bunun en önemli tüketim biçimi aç karnına ve sağlıklı beslenme artı fiziksel aktiviteyle zayıflayamaya yardımcı olur.

ANASON ÇAYI NASIL HAZIRLANIR?

 

Bu kadar faydasından bahsettikten sonra tabi ki bu çayı nasıl hazırlayıp tüketeceğiz buda önemli bir konudur. Anason çayının hazırlaması diğer çayların aksine çok daha pratiktir. Genellikle aktarlarda rahatlıkla bulabileceğiniz tohum ve ya kurutulmuş yaprak şeklinde alarak işleme başlayabilirsiniz. Eğer tohum şeklinde aldıysanız havanda biraz döverek aromasını arttırabilirsiniz. Dövmeden de kullanabilirsiniz. Cezveye tohumları atarak üzerine kaynar su ekleyerek 5 dakika kaynatıp daha sonra 10 dakika demlenmesini bekletmeniz yeterlidir. Afiyetle tüketebilirsiniz.

Özellikle sorulan sorulandan biride emziren anneler anason çayı içebilir mi, anason çayının bebeklerde kullanımı nasıldır? Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi emziren anneler için ideal bir çaydır. Süt arttırıcı özelliğinden dolayı emziren annelerin favori içeceğidir. Bebekler için anason çayının kullanımı bir uzmana danışmadan vermek doğru değildir. Sakinleştirici ve gaz giderici özelliği ile uyku problemlerine iyi gelmesi ile çok tercih edilen bir çay olsa da bir uzmana danışmadan kullanılması önerilmez.

ANASON ÇAYI UYKU YAPAR MI?

Anason çayı stres düzeyini azalttığı ve yatıştırıcı etkisi olduğu için uyku yaptığı söylenebilir. Uyku problemi yaşayan kişilerin sıkça başvurduğu bir bitkidir. Uykuyu düzene soktuğu bilinmektedir. Sorumuzun cevabı evet anason çayı uyku yapar.

 

Satıcı

Abdullah