Teklif Verin veya Teklifler Alın!

Beğendiğiniz ilanlara uygun teklifler verebilir veya yayınladığınız ilanlar için onlarca teklif alabilirsiniz.

HEMEN AL TEKLİF VER
BU İLANIN SÜRESİ DOLMUŞTUR

TURUNCU TATLI PATATES cins GEORGİA

İlan No: 1365111

İlan no: 1365111
İlan Tarihi: 24 September 2021
Satış Tipi: Perakende
Lokasyon: Bodrum - Muğla/Türkiye
Fiyat(Kg Başına): 35.00 ₺
Kimden: Üretici
Teslim Tarihi: Hemen
Teslim Şekli: Kargo
Kargo Ücreti: Satıcıya Ait
Satış Şekli: Parçalı Satışa Uygun
Min. Satış Miktarı: 1.00 Kg

Sayın tüketici .
sipariş edeceğiniz ürünümüz elinize geçinceye kadar tüm süreç sorumluluğumuz altında olduğunu ve her hangi bir sebepten memnuniyetsizlik yaşarsanız telafi edileceğini garati ediyoruz. .

Son on yıldır dünya üniversitelerinde insan sağlığına ve ekonomiye katkıları mercek altına alınan Tatlı Patates, Ülkemizde de son iki yıldır ivme kazanarak, tezgahlarda marketlerde yer almaya aranmaya başladı. medyamızda da tarımda ekonomik değerleri, , sağlığımıza katkıları ve yemek tarifleri başlıkları altında Tatlı Patates hakkında haber ve makaleler çoğaldı.

Bu haber furyasında Sözcü Gazetesi ve sosyal medyasında, Bodrum Çökertme haber ajansında, Anter Haber sosyal medyasında bölgedeki öncülüğümüz, çevreye katkılarımız, doğal tarım tekniklerimiz ve vizyonumuzla Maya Doğal Tarım ekibi gururla yer aldı.

https://anterhaber.com/turizmciydiler-pandemide.../13905/...

https://www.sozcu.com.tr/.../turizmciydiler-patatesci.../...

Bu olağan üstü besin değerleri olan Tatlı Patatesi hakkında anlatılan, yapılan araştırmaları size ulaştırmayı kendimize borç bildik.
8.000 yıl önce Orta ve Güney Amerika'da Mayalar tarafından kültüre alınarak yetitirilen iç dokuları Beyaz, Turuncu ve Mor Tatlı Patates GDO su ile oynanmadan günümüze kadar kadar gelen ender tarım ürünlerinden biridir.
Dünya Sağlık Örgütünün, sağlıklı ve besin değeri yüksek gıda kategorisinde 5. sırada yer alan Tatlı Patates Tüm tarım ürünleri içinde Göz ve Beyin dokuları için ihtiyacımızolan A, vitamini havuçtan 10 kat daha fazladır. vücudun şeker oranını düzenler Şeker hastaları için günlük 150 / 250 gr tüketilmesi önerilir, damarları açar yüksek tansyonu düzenler, lifleri sayesinde bağırsakların doğru çalışmasını sağlar diğer alınan besinlerin YAĞA dönüşmesini ÖNLER tok tutar kilo vermek isteyenler için idealdir. Mor tatlı patates bağırsak kanseri başta olmak üzere göğüs akciğer kanserleri önler ve/ veya oluşan tümorün küçülmesinde etkin rol alarak tıbbi mücadelenin başarı oranını arttırır. haşlanmış suyu ile cild temizliği yapıldığında gözenekleri açar enzimler sayesinde cildi gençleştirir Akne ve sivilcelere karşı etkilidir.

Ülkemizde yöresel pazarlar için ufak ölçekli yetiştiriiliyor. Türkiye'de Tatlı Patates tüketiminin %90 ı ithal edilerek karşılanıyor ve Seçkin butik ve zincir marketlerin raflarında kalitesine göre 30 ila 50 tl/kg olarak tüketiciye ulaşıyor.
Biz Maya Doğal Tarım ekibi olarak ilaçsız, hormonsuz, katıksız ve zehirsiz DOĞAL teknik, yöntemler ve sürdürülebilir tarım anlayışı ile yetiştiriyoruz.

Kişisel gıda ve beslenme sağlığına önem verenler için, iç dokuları Beyaz, Turuncu ve Mor cinslerini yetiştirdiğimiz ürünlerimizi Türkiye genelinde kapınıza kadar ulaştırıyoruz.

Normal patates kullanarak yaptığınız her menü dahil .Tatlı Patates ile tatlı, pasta kek reçel, meze, ekmek ve hatta dondurma tariflerini MAYA DOĞAL TARIM youtube kanalımızda izleyerek sağlıklı ve bereketli sofranızı renklendirebilir, davetli dost ve akrabalarınıza, mutfak maharetleriniz ile bu lezzeti sunabilirsiniz.
En önemlisi sütten kesilen bebekler için ilk katı gıda olarak tavsiye edilen Tatlı Patatesi, Maya Doğal Tarım güvecesi ile bebeklerinizi gönül rahatlığı içinde sağlıklı besleyebilirsiniz. .
Her türlü soru için whatsApp hattımız 05539788111

Satıcı

yakup sabar