Teklif Verin veya Teklifler Alın!

Beğendiğiniz ilanlara uygun teklifler verebilir veya yayınladığınız ilanlar için onlarca teklif alabilirsiniz.

HEMEN AL TEKLİF VER
BU İLANIN SÜRESİ DOLMUŞTUR

Yüksek Verim Sağlayan Bakanlık Lisanslı Solucan Gübresi 1 kg.

İlan No: 1363203

İlan no: 1363203
İlan Tarihi: 2 April 2021
Satış Tipi: Perakende
Lokasyon: Sancaktepe - İstanbul(Asya)/Türkiye
Fiyat(Kg Başına): 29.00 ₺
Kimden: Üretici
Teslim Tarihi: Hemen
Teslim Şekli: Yerinde / Kargo / Nakliye
Kargo Ücreti: Alıcıya Ait
Nakliye Ücreti: Alıcıya Ait
Satış Şekli: Parçalı Satışa Uygun Değil

Ürünümüzün tam ismi "BioClub Maksimum Rekolte Bitki Geliştirici ve Toprak Düzenleyici"

BioClub markalı ürünümüz piyasadaki izinsiz ürünler gibi amatörce üretilmiş sıradan bir solucan gübresi değildir, Tarım Bakanlığının yönetmeliğine uygun olarak normalden çok daha yavaş üretilen ve özel bir içeriğe sahip olan şu an piyasadaki en kaliteli organik gübredir. Maksimum rekolte denmesinin sebebi kullanıldığı tarım alanlarında elde edilebilecek en yüksek verimi sağlamasındandır. Bazı bitkilerde var yılı yok yılı yaşanır, gübremiz ile yok yılında bile tam rekolte elde ediliyor. Gübreyi kullandığınızda siz de göreceksiniz ki elde ettiğiniz ürünün kalitesi de çok değişecek.

BioClub Maksimum Rekolte Organik Toprak Düzenleyici ve Bitki Geliştirici ürünümüz, sıradan bir solucan gübresi olmayıp, toprağın organiklik oranını minimum sürede yükselterek ideal duruma gelmesi için özel olarak tasarlanmıştır.

İçeriğindeki azot, fosfor, potasyum, hümik asit, fülvik asit, iz elementler, mikroorganizmalar, azot fikse eden bakteriler, fosfat bakterileri, mikorizal mantarlar, antibiyotik etkisi yaratacak doğal büyüme hormonları, aminoasitler ve enzimlerin sonucu olarak kaliteli ürün, erkencilik, gerçek aroma, dayanıklılık, direnç, kök gelişimi ve toprakta sağlık sağlamaktadır. Kabul edilmelidir ki bu özellikler de çiftçinin daha fazla para kazanması anlamına gelmektedir. Bütün bu özellikleri nedeni ile "BioClub Maksimum Rekolte" organik toprak düzenleyici ve bitki geliştirici ürünümüz Çiftçi ve Toprak Dostu Gübre olarak bu ismi hak etmiştir.

Buğdaydan karpuza, domatesten tropikal meyvelere kadar toprakta yetişen tüm bitkiler için uygundur. Profesyonelce uygulanması durumunda %300'e varan verim artışı sağlanabilmektedir. Ürünümüzü kullanan çiftçi dostlarımıza maksimum verimi ve en yüksek hasatı alabilmeleri için ziraat mühendislerimiz tarafından ücretsiz zirai danışmanlık verilmektedir. Siz de hemen şimdi sipariş verin ve yüksek verimin keyfini çıkartın.

Türkiye'nin her yerne sevkiyatımız vardır.

BioClub Maksimum Rekolte ile siz de yüzü gülen çiftçilerden olun..

Satıcı

BioClub