Teklif Verin veya Teklifler Alın!

Beğendiğiniz ilanlara uygun teklifler verebilir veya yayınladığınız ilanlar için onlarca teklif alabilirsiniz.

HEMEN AL TEKLİF VER
BU İLANIN SÜRESİ DOLMUŞTUR

Arı Ürünleri Karışımı

İlan No: 1365830

İlan no: 1365830
İlan Tarihi: 21 November 2021
Satış Tipi: Perakende
Lokasyon: Çukurova - Adana/Türkiye
Fiyat(Kg Başına): 120.00 ₺
Kimden: Üretici
Teslim Şekli: Kargo
Kargo Ücreti: Alıcıya Ait
Satış Şekli: Parçalı Satışa Uygun Değil

Arı Ürünleri Karışımı

Propolis, Bal ve Polen Karışımının Besin Değeri Var mı?🐝🐝🌼🐝🌼

Her bir arı ürününün elbette ki besin değeri var. Fakat tüm bu karışımı besin olarak kullanmak doğru olmaz. Karışımı sadece besin takviyesi biçiminde değerlendirmek doğru olacaktır. Her gün sadece küçük bir doz biçiminde tüketimi karışımın faydalarından yararlanmanıza yardımcıdır.

Propolis;🐝🌼🐝🌼

Arı kolonisinin kendini mikroplardan korumak amacı ile ürettiği reçinemsi maddedir. Arılar; propolisi kovanın iç duvarını düzgün hale getirmek, peteklerin ağzını kapatmak ve kovanda ölen canlıları yalıtmak amacı ile de kullanır. Propolisin bakterileri yok etme özelliği ile kovandaki yaşam korunur.

Polen;🌼🌼🐝🐝

Bal gibi arının ürettiği bir besindir. Birçok çiçeğin besinini barındıran polen; arı kolonisinde, genç arıları beslemek üzere kullanılır. İçerisinde yararlı olduğu bilinen 22 aminoasit ve 27 madensel tuz, karbonhidrat ve ferment barındırmaktadır.

Hastalık Durumlarında Dozaj Artırılmalı Mı?

( !! Arı ürünlerini kullanmaya başlamadan önce mutlaka alerji testi ve doktor tavsiyesi alınmalıdır. !! ) Kullanmadan önce doktordan alınacak dozaj önerisine uyulması önemlidir. Bununla beraber her hastalık için ayrı ayrı ölçü vermek zordur fakat hastalık durumlarında günlük dozajı artırılabilir.

Tedavi amaçlı kullanımlarda arı sütü çocuklarda günlük 1 gram, yetişkinlerde 2 gram olarak uygulanabilir. Propolis ise çocuklarda günlük 70 mg, yetişkinlerde 150 mg olarak uygulanabilir.

Varda Bal​​​​​​​​

Satıcı

Varda Bal