Teklif Verin veya Teklifler Alın!

Beğendiğiniz ilanlara uygun teklifler verebilir veya yayınladığınız ilanlar için onlarca teklif alabilirsiniz.

MESAJ AT TEKLİF VER
İLAN YAYINDAN KALDIRILDI

Samsun Bafra Sürmeli Organik Köyünden Çiğ Süt - 5 Kg

İlan No: 1357492

İlan no: 1357492
İlan Tarihi: 25 January 2020
Satış Tipi: Toptan
Lokasyon: Bafra - Samsun/Türkiye
Fiyat(Adet Başına): 23.00 ₺
Kimden: Üretici
Yaş: 1 Yaş
Teslim Şekli: Nakliye
Nakliye Ücreti: Alıcıya Ait
Satış Şekli: Parçalı Satışa Uygun Değil

YALNIZCA BAFRA, 19 MAYIS, ATAKUM VE CANİK İLÇELERİNE TESLİMATIMIZ VARDIR.

Çiftliğimiz Bafra Organik Sürmeli Köyünde olup Hastalıktan ARİ (Hayvanlarımızda ve Sütümüzde Hastalık Yoktur) Belgesine sahiptir. AB projesi olan Çiftliğimizde Veteriner hekim kontrolünde, çağdaş şartlarda bakılan Holstein türü ineklerimiz mevcuttur. Her gün iki kez otomatik sağım yapılıp Soğutma tanklarına aktarılan Sütümüz, Günde bir kez de Otomatik dolum makinesi ile Tek kullanımlık Pet şişelere Hijyenik bir şekilde doldurulmaktadır. Her sabah 08:00 de Çiftliğimizden Çıkan 4C lik soğutuculu araçlarımız ile de hafta içi her gün adreslere dağıtım yapılmaktadır. Sütümüz %3,3-%4 yağ oranına sahiptir. Hastalıklara karşı direnci artırır.Enerji ve vitamin kaynağıdır. Büyüme ve gelişmeyi sağlar. Üretim ve dolum metodlarımız ile Sütümüzün içerisine hiçbir şey katılamaz ve sütümüzün içeriğinden hiçbir şey alınamaz.

%100 Doğal, çiftlikten günlük süt. Hastalıktan ari çiftliğimiz hem Bakanlığımız hem de işletmemizde daimi olarak bulunan veteriner hekimler tarafından kontrol edilir.Süt Konağı olarak Çiğ Sütümüz hiçbir işlem görmeden, ihtiyacımız olan protein, yağ, mineral ve vitaminleri kaynağındaki haliyle kayıp olmadan sizlere sunar.

Çiğ Süt Faydaları

  • ⋆ Süt yağı kolesterolü denge altında tutar.
  • ⋆ Sebze ve meyve ürünlerinin beslenme değerini arttırır.
  • ⋆ Okul çağında çocuklarda mantıksal düşünme ve çabuk hatırlama gibi zihinsel gelişim sağlar.
  • ⋆ Yetişkinlerde mide ve bağırsak kanser riskini azaltır.
  • ⋆ Sütte bulunan laktozun, enerji kaynağı olması yanında, laktozdaki galaktozun beyin ve sinir dokularının oluşumunda gereklidir.
  • ⋆ Sütün içerisinde organizmanın gelişimi açısından gerekli olan tüm mineralleri bulundurur, özellikle kalsiyum, fosfor ve magnezyumun kemik ve dişlerin oluşumunda etkin rol alır.

Satıcı

Sütkonağı