Teklif Verin veya Teklifler Alın!

Beğendiğiniz ilanlara uygun teklifler verebilir veya yayınladığınız ilanlar için onlarca teklif alabilirsiniz.

MESAJ AT TEKLİF VER
BU İLANIN SÜRESİ DOLMUŞTUR

Avokado

İlan No: 1357423

İlan no: 1357423
İlan Tarihi: 20 January 2020
Satış Tipi: Toptan
Lokasyon: Erdemli - Mersin/Türkiye
Fiyat(Kg Başına): 22.00 ₺
Kimden: Üretici
Teslim Tarihi: Hemen
Teslim Şekli: Yerinde / Nakliye
Nakliye Ücreti: Alıcıya Ait
Satış Şekli: Parçalı Satışa Uygun
Min. Satış Miktarı: 1.00 Kg

Kilogram fiyatıdır. Kargo Alıcıya Aittir.

AVOKADONUN FAYDALARI NELERDİR?

  • Kalp sağlığına iyi gelir. İçerisindeki beta-sitosterol sayesinde kolestrol düzeyinin korunmasını sağlar. Günlük olarak tüketildiğinde damar sertliği korunur.
  • Hamilelik sırasındaki sabah bulantılarını önler. Kusma ve bulantıyı azaltan B6 vitamini barındıran avokado, özellikle hamilelik sırasındaki sabah bulantılarını önler.
  • Kanseri önler. Prostat ve meme kanseri başta olmak üzere, kanser hücrelerinin oluşumuna engeller. Zira, avokado, hücreleri kansere ve serbest radikallerin tehlikeli etkilerine karşı koruyan bir antioksidan olan Glutatyon içerir.
  • Cilde iyi gelir, yaşlanma karşıtıdır. Hem avokado tüketmek hem de saf yağını cilde uygulamak, cilt hücrelerinin sağlığı ve diri olmasını sağlar. Öte yandan, avokadonun içerdiği vitamin ve minerallerin cilt sağlığı açısından oldukça yararlı olduğu birçok araştırmada kanıtlanmıştır.
  • Böbreklere iyi gelir. İyi bir potasyum kaynağı olan avokado, bu özelliği ile böbrek hastalıklarının önüne geçer ve böbreği korumuş olur. Zira, böbreklerde mineral ve sıvı dengesini korumak önem arz eder.
  • Kötü nefesi önler. Mide rahatsızlığı ya da çeşitli sebeplerden oluşan kötü nefesi önleyici özelliği vardır. Ağızdaki bakterileri yok eder.
  • Saç bakımın tercih edilir. Kuru ve yıpranmış saçların tedavisinde avokadodan sıklıkla faydalanılır.
  • K vitamini deposudur. Tam bir K vitamini deposu olan bu tropikal meyve, K vitamini eksikliğinden kaynaklı hastalıklara iyi gelir.
  • Görmeyi geliştirir. Avokado, gözlerinizi kataraktlara, yaşla ilgili göz hastalıklarına ve maküler dejenerasyona karşı korumaya yardımcı olan lutein ve zeaksantin gibi karotenoidler içerir. Bu koşullar genellikle gözlerin dokularında biriken serbest radikallerden kaynaklanır.
  • Artirit tedavisinde yararlanılır. Yapılan bir araştırma, 300 mg avokado ve soya fasulyesi bazlı besin takviyesinin, kalça veya diz osteoartriti olan hastalar için yararlı olabileceğini göstermiştir.

Satıcı

Halil