Teklif Verin veya Teklifler Alın!

Beğendiğiniz ilanlara uygun teklifler verebilir veya yayınladığınız ilanlar için onlarca teklif alabilirsiniz.

MESAJ AT TEKLİF VER
BU İLANIN SÜRESİ DOLMUŞTUR

NİF ORGANİK KATI ÇİFTLİK GÜBRESİ 25 KG

İlan No: 1364342

İlan no: 1364342
İlan Tarihi: 27 July 2021
Satış Tipi: Perakende
Lokasyon: Kemalpaşa - İzmir/Türkiye
Fiyat(Kg Başına): 94.90 ₺
Kimden: Üretici
Teslim Tarihi: Hemen
Teslim Şekli: Kargo
Kargo Ücreti: Satıcıya Ait
Satış Şekli: Parçalı Satışa Uygun Değil

Bünyesinde bitki besin elementlerini organik bileşikler halinde bulunduran, toprağın fiziksel ve kimyasal yapısını düzenleyen bitki, hayvan gibi sadece canlılara ait atıklardan özel olarak hazırlanmış ürünümüzdür. Toz ve pelet olmak üzere iki farklı formda bulunur.

İleri teknoloji ile dinlenme, mayalanma ve fermantasyon işlemine tabi tutularak elde edilen organik gübremiz her çeşit toprak türünde en iyi verimliliği sağlayabilmek için geliştirilmiştir.

65,70 C dereceye kadar sıcaklıklarda yürütülen bu işlemlerle nematod, patojenler, fuhgustlar ve yabancı ot tohumlarından arındırılmıştır. Organik tarım (Ecocert), Avrupa ve Amerika organik tarım standartlarına (NOP_EU) sahiptir.

GENEL KULLANIMA UYGUN STERİL VE ORGANİK ÜRÜN

Bünyesinde bitki besin elementlerini organik bileşikler halinde bulunduran, toprağın fiziksel ve kimyasal yapısını düzenleyen büyükbaş hayvan gübresidir.

ÖZELLİKLER

Nif Organik Katı Çiftlik Gübresi; içinde barındırdığı zengin besin değerleri ile bitkileri sağlıklı besler, hızlı ve dengeli büyütür, hastalıklara karşı dirençli tutar.
İleri teknoloji ile dinlenme, mayalanma ve fermantasyon işlemine tabi tutularak elde edilen organik gübremiz her çeşit toprak türünde en iyi verimliliği sağlayabilmek için geliştirilmiştir.
65-70 c de fermente edilip nematod, patojenler, fungustlar ve yabancı ot tohumlarından arındırılmıştır
Organik tarım (ecocert) sertifikasına sahiptir.Avrupa ve Amerika organik tarım standartlarına (NOP_EU) uygundur.

KULLANIM ALANLARI

İç ve dış mekan bitkilerinde, sebze yetiştiriciliğinde, saksı değişimlerinde, açık alan fidan yetiştiriciliğinde kullanım için uygundur.

Saksı değişimi

Genellikle her yıl ilkbahar ve sonbahar aylarında saksı ve toprak değişimi yapılmalıdır. Saksı değişiminde eski saksıdan bir boy daha büyük saksı seçilmelidir. Saksı dibine drenaj için bir avuç Nif Organik Cüruf konulması uygundur. Daha sonra bitkinin eski toprağı ve uzun kökleri temizlenir ve saksıya yerleştirilir. Nif Organik Süper Toprak ile toprak kapasitesinin 1/10 u kadar Nif Organik Katı Çiftlik gübresi karıştırılarak bitki etrafı doldurulur ve sıkıştırılır. Bu sayede /bitki besin elementlerince zengin bir kışım elde edilir. Düzenli sulama yapılır

Açık alan fidan dikiminde

Fidan için açılan çukura 2/3 oranında Nif Organik Süper Toprak ve 1/3 oranında Nif Süper Torf ve bir avuç Nif Organik Katı Çiftlik Gübresi karıştırılarak uygulanır. Dikim yapılarak fidan etrafı sıkıştırılır ve sulama yapılır.

Çim Gübresi olarak Çim Bakımında

Çim alanlarındaki seyrek ve bozuk kısımlar her yıl ilkbahar ve sonbahar aylarında Nif Organik Süper Toprak ve Nif Organik Çim Kapak Harcı ile tamir edilir. Çim Gübresi olarak kullanılır.

KULLANIM ZAMANI

Fide ve tohum ekimleri sonbahar ve ilkbahar aylarında, saksı değişimleri ise bitkilerin uyku zamanı olan Ocak, Şubat ve Mart ayları olan yapılması uygundur.

ÖNERİLER

Bitkilerin sağlıklı gelişimi için ekim ve değişim zamanlarında Nif Organik Süper Toprak ve Katı Çiftlik Gübresi ile destekleyiniz

ANALİZ DEĞERLERİ

pH 6,4-6,60 (Nötr) EC 1-2 mS/cm, Organik Madde oranı min %40-50

Satıcı