pulluk.com bloga hoşgeldiniz!

Sektörden ve bizden haberlere buradan ulaşabilirsiniz.

Küçükbaş Kurban Fiyatları 2021

20 April 2021 Küçükbaş Kurban Fiyatları 2021

Küçükbaş Kurban Fiyatları 2021

Kurban Bayramı, İslam âleminin en önemli günleri arasında yer almaktadır. Dini görevlerini yerine getirmek isteyen ve gerekli şartları taşıyan müslümanların, kurban kestiği bu bayramda tercih edilecek hayvanın özelliklerinin yanı sıra fiyatı da oldukça önemlidir.

Daha önceki senelerde olduğu gibi bu senede küçükbaş kurban fiyatları 2021 bir önceki senelere göre ve illere göre farklılık göstermektedir. Kurban fiyatlarının her ile göre farklılık göstermesi nedeniyle, bazı illerde daha uygun fiyat seçenekleri yine kurbanlık satışı gerçekleştirilirken, bazı illerde fiyat daha yukarılarda olmaktadır. İşte 2021 küçükbaş kurban fiyatları...

Küçükbaş Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar?

Dinimizde yer alan iki bayramdan biri olan Kurban Bayramı, gerekli şartları taşıyan kişilerin hacca giderek ve kurban keserek ibadetlerini gerçekleştirdiği bir bayramdır. Üzerine farz olan ve gerekli şartlara haiz olduğu için kestirmek istediği küçükbaş kurbanlık hayvanlar için araştırma yapan kişiler, küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar diye sormaktadır. Kurban kesmeyi planlayan kişiler Kurban Bayramı için küçükbaş hayvan fiyatları ne kadar olacak diye merak etmektedir.

2021 Küçükbaş Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar?

Kurban kesme planları yapan ve bu konuda araştırma yapan kişiler, 2021 küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar diye araştırmalarını bugünlerde daha sık yapmaya başladılar. Kurban Bayramı’nın daha fazla yaklaştığı bugünlerde, Küçükbaş kurbanlık hayvan fiyat aralığı için güncelleme yapılmaktadır. 2020 yılında küçükbaş hayvanlar için 22 lira ile 35 lira olan kilogram başına canlı ağırlık fiyatının, bu sene 28 ile 42 lira arasında olması bekleniyor.

Vekalet Yoluyla Küçükbaş Kurban Fiyatları

Diğer taraftan vekalet yoluyla küçükbaş kurban kestirmek isteyen kişiler Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açılan vekalet yoluyla küçükbaş kurban fiyatları konusunda araştırıyor. 2021 yılı için henüz resmi açıklama gelmedi. Fakat 2020 yılında yurt içinde 975 lira olan vekaleten kurban kesim bedeli yurtdışında 725 lira olarak belirlenmişti. Şu an için belirlenen yeni bir tutar bulunmuyor. Fakat Diyanet İşleri Başkanlığının 2021 yılı Kurban Bayramı yaklaştığında, bu konuda fiyat güncellemesi yapması bekleniyor. 2021 yılı Kurban Bayramı 20 Temmuz günü başlayacak ve 23 Temmuz günü sona erecek.

 

Satılık Kurbanlık Küçük Baş İlanlarını BURADAN inceleyebilirsiniz.